Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Harti orase Romania

Harta Timisoara

Harta Timisoara

Harta-Timisoara
Harta-Timisoara

in clipa in care vrei sa gasesti harta Timisoara ar fi bine sa stii ca o poti da de ea in mai multe zone pe internet. in momentul in care studiezi harta Timisoara vei identifica cele mai importante strazi de circulatie localizate in orasul Timisoara si vei stii astfel cum sa poti sosi in puntul pe care tu il il vrei. Harta  te va ajuta sa sa gasesti mai realist orizontul tau din apropiere, pentru ca pe ea sunt reprezentate principalele sosele.Harta te va invata cum poti identifica cea mai o buna varianta varianta carein modul asta poti sa economisesti

timp, scurtand astfel timpul. La fel aceasta harta poate fi folosita ca instrument didactic de catre profesorii de geografie in momentul in care infatisari ale orizontului din apropiere. Prin modalitatea asta elevii aflati in clasa pot sa localizeze mare parte din strazi, sau alte artere. In acest modacesti elevi pot inmagazina mai repede spatiul in care ei traiesc. Aceasta modalitate are o eficienta ridicata iar copiisunt mai receptivi, deoarece vor invete despre orizontul local in care locuiesc. Tot pe harta Timisoara pot evidentia diferite zone, pot trasa variate contururi sau pot cauta pe harta multe locuri administrative.

Harta Timisoara in format jpg se poate salva rapid pe pc si se poate prelucra ajutand astfel elevul sa poata sa invete anumite softuri de prelucrare de poze. Tot asa ea poate fi intrebuintata de catre geografi in elaborarea unor aplicatii puse in testele de geografie. Copiii pot intercepta harta Timisoara fara sa scrie denumirea strazilor si sa dea denumirea in mod corect strada respectiva. Pot colora numai unele puncte, pot reliefa prin patrate unele locatii administrative.Lucrand cu harta Timisoara ei pot observa ce structura stradala are orasul si pot clara in legatura cu intreagaaceastazona.

Sursa:
maps.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.