Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Harti orase Romania

Harta Iasi

Harta Iasi

in ziua in care vrei sa gasesti harta Iasi ar fi bine sa stii ca o poti depista in mai multe puncte pe internet. in momentul in care studiezi harta  vei gasi si acele strazi de circulatie ce se gasesc orasul Iasi si vei afla astfel cum sa ajungi in zona pe care tu il in care vrei sa ajungi. Harta te va ajuta sa sa insusesti mai realist orizontul tau din apropiere, deoarece pe ea sunt reprezentate principalele sosele. Harta Iasi te va invata cum poti identifica cea mai o buna alegere varianta carecu care vei putea sa economisesti

timp, facand posibila scurtarea,scurtand in acest fel astfel timpul. deasemenea aceasta harta poate fi manipulata ca schita didactica de catre profesorii de geografie in momentul in care unele caracteristici ale orizontului local. Prin modalitatea asta elevii aflati in clasa pot sa gaseasca mare parte din alei, sau alte artere. In acest modDoar asa pot invata mai intr-un timp scurt spatiul geografic in care traiesc. Modalitatea are o eficienta mai crescuta iar copiisunt mai atenti, deoarece vor invete despre zona in care traiesc. Tot pe harta Iasi pot colora diferite zone, pot trasa o multitudine contururi sau pot colora pe harta multe locuri politice.

Harta-Iasi
Harta-Iasi

Harta Iasi in format jpg se poate salva intr-un mod rapid pe calculator si se poate modifica ajutand astfel elevul sa invete sa intrbuinteze oarecare programe de editare de prelucrare de poze. Tot asa ea poate fi uzitata de catre geografi in faurirea unor aplicatii introduse in testele de geografie. Elevii pot primi harta Iasi fara denumirile strazilor si sa denumeasca bine aleea stradala respectiva. Pot arata doar unele regiuni geografice, pot scoate in relief prin cercuri unele obiectve culturale.Studiind harta Iasi ei pot observa ce conformatie stradala are zona urbana si pot prin aceata modalitate sa aiba o privire {de ansamblu despre cea mai mare parte dinaceastaasezarea geografica.

Sursa:
maps.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.