Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Harti orase Romania

Harta Petrila

Harta Petrila

Harta Petrila
Harta Petrila

in ziua in care umbli pe net dupa harta Petrila ar fi bine sa stii ca o poti da de ea in mai multe siteuri pe internet. Studiind harta Petrila vei vedea importantele zone de circulatie ce se gasesc orasul Petrila si vei afla astfel cum sa reusi sa ajungi in zona pe care tu il in care vrei sa ajungi. Harta Petrila iti va fi de folos sa sa identifici mai realist orizontul tau din jur, din cauza ca pe ea sunt reprezentate principalele spatii verzi. Harta Petrila te va invata cum gasesti cea mai principala varianta careputand astfel sa salvezi timp, reducand in acest fel astfel timpul. identic aceasta harta poate fi uzitata ca mijloc pedagogic de catre profesorii de geografie i ziua in care prezinta aspecte ale orizontului in care vietuiesc. In cest chip elevii aflati in clasa pot gasi anumite bulevarde, sau zone de trafic. In acest modPrin aceasta modalitate elevii{scolarii pot izbuti sa invete mai intr-un timp scurt arealul in care convietuiesc. Tehnica are o eficienta destul de mare iar eleviiscolarii,copii,copiii.ei, elevii din clasa sunt mai preocupati, deoarece vor invete despre punctul in care isi au resedinta. Tot pe harta Petrila pot evidentia diferite zone, pot trasa diverse contururi sau pot marca pe harta diverse puncte sociale.

Harta Petrila in format jpg se poate downloada intr-un mod rapid pe pc si se poate schimba ajutand astfel pe elev sa reuseasca sa utilizeze anumite programe de editare de editare de imagini. Tot in acest mod harta Petrila poate fi intrebuintata de catre geografi in elaborarea unor aplicatii puse in testele de geografie. Copiii pot primi harta Petrila fara numele strazilor si sa denumeasca foarte bine ruta respectiva. Pot evidentia doar unele zone geografice, pot trasa prin cercuri unele puncte culturale.Studiind harta Petrila ei pot observa ce conformatie stradala are asezarea urbana si pot prin aceata modalitate sa aiba o privire {de ansamblu despre toataaceastazona.

Sa nu uitam nici o disciplina nu este atât de corelata cu harta ca geografia.

Harta este un instrument de strangere a detaliilor,in acest fel ea iti permite ana-liza distribuþiei, a evoluþiei, a dinamicii ºi a aspectelor fenomenelor. Harta îi descopera pe elevi în faþa unor mijloace de studiu precise, le creste spiritul estetic sporindu-le descoperirile pentru si pentru viitorul lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.