Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Harti orase Romania

Harta Pascani

Harta Pascani

Harta Pascani
Harta Pascani

cand umbli pe net cautand harta Pascani e musai sa stii ca o poti da de ea in mai multe zone pe internet. in momentul in care studiezi harta Pascani vei afla si acele cai de de circulatie aflate in orasul Pascani si vei afla astfel cum sa vii in locul pe care tu il il vrei. Harta Pascani iti va fi de folos sa sa identifici mai bine orizontul tau din jur, pentru ca pe ea sunt reprezentate principalele spatii verzi. Harta Pascani te va invata cum poti afla cea mai principala varianta carereusind in felul asta sa poti economisi timp, facand posibila scurtarea,scurtand in acest fel astfel timpul. La fel aceasta harta poate fi manipulata ca mijloc didactic de catre profesorii de geografie in clipa in care predau infatisari ale orizontului din apropiere. Prin aceasta tehnica elevii aflati in clasa pot arata anumite bulevarde, sau alte zone circulate. In acest modAstfel pot afla mai iute zona in care traiesc. Tehnica are o eficienta mai mare iar eleviiscolarii,copii,copiii.ei, elevii din clasa sunt mai interesati, deoarece vor afle punctul in care locuiesc. Tot pe harta Pascani pot colora diferite zone, pot trasa diferite contururi sau pot colora pe harta multe locatii turistice.

Harta Pascani in format jpg se poate da jos rapid pe pc si se poate modifica ajutand astfel elevul sa poata sa invete unele softuri de editare de poze. Tot in felul asta harta Pascani poate fi folosita de catre profesorii de geografie in realizarea unor exercitii introduse in testele de geografie. Elevii pot primi harta Pascani fara denumirea strazilor si sa localizeze in mod corect aleea stradala respectiva. Pot scoate in evidenta numai unele puncte, pot evidentia prin cercuri unele puncte bancare.Focusand atent harta Pascani ei pot observa ce infatisare stradala are orasul si pot sigura despre mare parte dinaceastazona.

Totusi nici o materie nu este atât de corelata cu harta ca geografia.

Harta este o modalitate de strangere a aspectelor,in acest fel ea iti permite ana-liza distribuþiei, a evoluþiei, a dinamicii ºi a detaliilor fenomenelor. Harta îi pune pe copiii în faþa unor aspecte de analiza precise, le mareste spiritul estetic marindu-le informatiile pentru viata lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.