Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Harti orase Romania

Harta Dej

Harta Dej

Harta Dej
Harta Dej

cand cauti pe net harta Dej e imperios necesar sa stii ca o poti afla in mai multe zone pe internet. Cercetand harta Dej vei vizuliza cele mai importante cai rutiere de circulatie din orasul Dej si vei identifica astfel cum sa ajungi in puntul pe care tu il il vrei. Harta Dej iti va folosi sa sa insusesti mai bine orizontul tau din apropiere, deoarece pe ea sunt reprezentate principalele artere de circulatie. Harta Dej te va invata cum gasesti cea mai o buna alegere varianta carecu care vei putea sa economisesti

timp, facand posibila scurtarea,scurtand in acest fel astfel timpul. De asemenea aceasta harta poate fi uzitata ca instrument didactic de catre profesorii de geografie in clipa in care predau privelisti ale orizontului in care coabiteaza. Prin aceasta tehnica elevii aflati in clasa pot sa localizeze anumite strazi, sau alte zone circulate. In acest modAstfel pot invata mai foarte rapid spatiul geografic in care traiesc. Aceasta tehnica are o eficienta mai crescuta iar eleviiscolarii,copii,copiii.ei, elevii din clasa sunt mai receptivi, deoarece vor descopere orizontul geografic in care convietuiesc. Tot pe harta Dej pot trasa diferite zone, pot trasa variate contururi sau pot hasura pe harta mai multe puncte culturale.

Harta Dej in format jpg se poate da jos intr-un mod rapid pe pc-ul tau si se poate schimba ajutand astfel tanarul sa poata sa utilizeze oarecare softuri de editare de poze. Tot in acest mod harta Dej poate fi intrebuintata de catre profesorii de geografie in realizarea unor aplicatii introduse in testele de geografie. Elevii pot primi harta Dej fara numele strazilor si sa dea denumirea bine aleea stradala respectiva. Pot scoate in evidenta numai anumite zone geografice, pot reliefa prin cercuri mici unele puncte turistice.Cercetand harta Dej ei pot observa ce structura stradala are zona urbana si pot in acest chip despre toataaceastaregiune geografica.

Sa nu uitam nici o disciplina nu este atât de legata cu harta ca geografia.

Harta este un prilej de adunare a informaþiilor,in acest fel ea te ajuta sa faci ana-liza distribuþiei, a evoluþiei, a evolutiei ºi a aspectelor fenomenelor. Harta îi descopera pe oameni în faþa unor tehnici de analiza precise, le sporeste spiritul de orientare deoarece le intensifica cunoºtinþele pentru anii ce vor veni.
Sursa:
maps.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.