Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Harti orase Romania

Harta Bucuresti

Harta Bucuresti

In momentul vrei sa gasesti harta Bucuresti e imperios necesar sa stii ca o poti a afla in mai multe sit-uri pe internet. Cautand pe harta Bucuresti vei gasi importantele cai rutiere de circulatie ce se afla in orasul Bucuresti si vei invata astfel cum sa sosesti in locul pe care tu il il vrei. Harta Bucuresti iti va folosi sa sa insusesti mai corect orizontul tau din apropiere, pentru ca pe ea sunt reprezentate principalele spatii verzi. Harta Bucuresti te va invata cum identifici cea mai buna varianta careputand astfel sa poti economisi timp, facand posibila scurtarea,scurtand in acest fel astfel timpul. deasemenea aceasta harta poate fi intrebuintata ca schita didactica de catre profesorii de geografie in momentul in care caracteristici ale orizontului local. In modul asta elevii aflati in clasa pot identifica mare parte din alei, sau zone de trafic. In acest modPrin aceasta modalitate elevii{scolarii pot invata mai rapid locatia in care se afla. Aceasta tehnica are o eficienta ridicata iar copiisunt mai interesati, deoarece vor afle spatiul in care convietuiesc. Tot pe harta Bucurestipot hasura diferite zone, pot trasa diferite contururi sau pot localiza pe harta o gama larga puncte culturale.

Harta Bucuresti
Harta Bucuresti

Harta Bucuresti in format jpg se poate daunloada intr-un mod usor pe laptop si se poate schimba ajutand astfel scolarul sa reuseasca sa utilizeze anumite tuluri de modificare de imagini. Tot asa harta Bucuresti poate fi utilizata de catre profesorii de geografie in elaborarea unor exercitii incluse in testele de geografie. Elevii pot intercepta harta Bucuresti fara denumirile strazilor si sa denumeasca in mod corect ruta stradala respectiva. Pot evidentia doar anumite locatii, pot reliefa prin cercuri mici unele aspecte financiare.Analizand harta Bucuresti ei pot observa ce structura stradala are asezarea urbana si pot clara despre intreaga aceasta regiune.

Însã nici o materie nu este atât de legata cu harta ca geografia.

Harta este o modalitate de adunare a detaliilor,in acest fel ea iti permite sa creezi ana-liza distribuþiei, a evoluþiei, a schimbarilor ºi a aspectelor fenomenelor. Harta îi descopera pe elevi în faþa unor aspecte de analiza precise, le mareste spiritul topografic sporindu-le informatiile pentru viaþã
Sursa:
maps.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.