Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Stiati ca…

have_posts()) : $my_query->the_post(); ?>

” rel=”bookmark” title=”Permanent Link to „>

Scris de: on

18 comentarii

  • profesorul

   In Campia de Vest posibil sa existe mai multe exemplare venite din pusta maghiara. Totusi e nevoie de oameni pasionati precum Doru pentru a le putea depista. Oricum Felicitari !

  • profesorul

   Transparenta apei nu se masoare in zona ocupata de alge. Intr-adevar sunt foarte multe sargase dar sunt grupate in „insule” pe suprafata marii. La transparenta mare contribuie si salinitatea ridicata a marii (cea mai sarata din Oceanul Atlantic).

 • Cadir

  Buna ziua,
  Felicitari pentru site, l-am citit cu mare interes si nu ezit sa revin asupra lui la fiecare cateva zile.

  Motiv pentru care am indraznit sa fac doua mici precizari. Prima ar fi ca vanata nu provine din America, ci din Asia de Sud si Sud-Est, fiind preluata de indieni si mai apoi de persani, urmand ca prin filiera otomana sa patrunda in Europa, la fel ca laleaua.

  De asemenea, Turcia este alt stat european [discutabil] ce produce banane, jumatate din consumul intern al tarii fiind asigurat de plantatiile cu bananieri din zona Alanya. Sigur, acest lucru iese din ecuatie daca excludem partea asiatica, unde se afla si aceasta provincie.

  Aceste precizari se refera la punctele 12 si 13 de la inceputul articolului.

  Va rog sa continuati munca, e deosebit de interesant sa gasesti un mediu al pasionatilor de geografie, unde sa iti largesti orizontul de cunostinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Am identificat ca folosesti un ad-blocker
Profu de geogra lucreaza din greu pentru a mentine gratis aceasta platforma. Ajuta-l pe prof sa isi faca treaba dezactivand in timpul navigarii pe acest site pluginul care blocheaza afisarea de reclame!
Iti multumesc!