Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Diverse

Rucsac munte

Rucsac munte

Daca vrei sa pleci in calatorie la munte ai nevoie si de un rucsac munte. Gama de rucsaci de munte este variata si trebuie sa alegi rucsacul care ti se potriveste tie cel mai bine.
Te sfatuiesc sa nu alegi un rucsac munte ieftin pentru ca nu-i atat de placut sa te trezesti ca esti pe munte pe creasta si ti s-a rupt o bretea, s-au ca te jeneaza la spate si iti provoaca si probleme de sanatate.
Oferte cu rucsaci de munte de toate categoriile gasesti dand click aici
proalpin.ro
Foarte important e sa fim atenti si la materialul din care e confectionat un rucsac munte. Recomand un material de tip cordura care e si mai rezistent si are si impermeabilitate buna.

Achizitionarea unui rucsac munte nu este tocmai un lucru usor. Trebuie sa fii atent la foarte multe aspecte atunci cand cumperi un rucsac. Printre cele mai importante sunt:

– capacitatea
Alege un rucsac care sa iti fie de folos. Daca mergi in ture scurte si nu campezi la cort, nu are rost sa iti iei un rucsac munte cu o capacitate mare. Un rucsac de munte 30-50 litri e bunicel pentru asa ceva. Daca mergi in ture mai lungi si trebuie sa cari si cortul, izoprenul, primusuri atunci un rucsac munte 50-70 litri sau peste 70 litri e recomandat.
Rucsacii de munte cu un volum cuprins intre 50 si 70 de litri sunt recomandati pentru excursii mai mari de 2-3 zile.

– materialul din care e facut
Cordura e un material bun pentru rucsacuri. Atentie si la cusaturi, bretele, capacitatea caciulii rucsacului, buzunare laterale. E important sa fim atenti la aceste aspecte.

– pretul
Daca vrei un rucsac munte pret trebuie sa cauti in mai multe locuri, sa faci comparatii, sa astepti oferte, reduceri, sa intrebi de promotii pe magazinele online.

– confort
Nu uita ca tu duci acel rucsac de munte in spate, asa ca alege unul care sa iti fie confortabil, care sa nu te jeneze.