Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Fără categorie

Jocuri geografie pentru invatarea interactiva a geografiei

Partea frumoasa a geografiei e ca poate fi invatata usor intr-un mod interactiv , fara prea mari batai de cap si fara eforturi supraomenesti. Folosirea unor jocuri geografie interactive contribuie la cresterea gradului de atractivitate si atrage elevul spre aceasta materie.

Faptul ca poate concura cu alte persoane sporeste competivitatea si il face pe elev sa fie extrem de vigilent in invatarea materiei.

Un site de unde poti invata prin joc geografie este si https://geographygamesandquizzes.eu/ . Pe acest site gasesti zeci de jocuri in limba romana facute de profesori de geografie si care te vor ajuta sa iti insusesti intr-un mod cat mai interactiv cunostinte de geografia continentelor, Romaniei, hidrologie, meteorologie s.a

In meniu sunt toate clasele primare, gimnaziale si liceale, dar sit-ul se adreseaza si studentilor sau elevilor.

E o platforma de jocuri geografice care se adreseaza elevilor, parintilor si profesorilor. Gasesti jocuri pe mai multe grade de dificultate si pentru toate clasele.

Sunt si jocuri destinate copiilor din gradinita , dar si jocuri de geografie pentru studentii de geografie sau pentru profesorii din mediul preuniversitar.