Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Harti orase Romania

Harta Vulcan

Harta Vulcan

Harta Vulcan
Harta Vulcan

in clipa in care umbli pe net cautand harta Vulcan e de recomandat sa stii ca o poti dibui in mai multe locatii pe internet. in momentul in care studiezi harta Vulcan vei vizuliza mare parte din cai de de circulatie aflate in orasul Vulcan si vei reusi sa inveti astfel cum sa vii in zona pe care tu il il vrei. Harta Vulcan iti va folosi sa intelegi mai corect orizontul tau din jur, pentru ca pe ea sunt reprezentate principalele artere hidrografice. Harta Vulcan te va invata cum poti identifica cea mai o buna varianta varianta careiti va fi de folos sa salvezi timp, reducand in acest fel astfel timpul. tot asa aceasta harta poate fi intrebuintata ca material didactic de catre profesorii de geografie in momentul in care caracteristici ale orizontului din apropiere. Prin modalitatea asta elevii aflati in clasa pot afla unele bulevarde, sau alte artere. In acest modAsa pot insusi mai foarte rapid regiunea in care vietuiesc. Aceasta modalitate are o eficienta mai crescuta iar eleviiscolarii,copii,copiii.ei, elevii din clasa sunt mai preocupati, deoarece vor afle punctul in care locuiesc. Tot pe harta Vulcan pot desena diferite zone, pot trasa o multitudine contururi sau pot colora pe harta o multitudine puncte turistice.

Harta Vulcan in format jpg se poate downloda usor pe laptop si se poate schimba ajutand astfel copilul sa reuseasca sa utilizeze unele programe de prelucrare de poze. Tot in acest mod harta Vulcan poate fi folosita de catre geografi in faurirea unor aplicatii incluse in testele de geografie. Elevii pot intercepta harta Vulcan fara denumirea strazilor si sa afle corect ruta stradala respectiva. Pot hasura doar unele puncte, pot simboliza prin patrulatere unele puncte administrative.Analizand harta Vulcan ei pot observa ce conformatie stradala are orasul si pot astfel despre cea mai mare parte dinaceastaasezarea geografica.

Totusi nici o disciplina nu este atât de in stransa legatura cu harta ca geografia.

Harta este un instrument de strangere a detaliilor,in acest fel ea te ajuta sa faci ana-liza distribuþiei, a evoluþiei, a schimbarilor ºi a aspectelor fenomenelor. Harta îi pune pe elevi în faþa unor metode de cercetare precise, le dezvoltã spiritul topografic deoarece le intensifica cunoºtinþele pentru si pentru mai tarziu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.