Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Harti orase Romania

Harta Roman

Harta Roman

in ziua in care umbli pe net dupa harta Roman e ok sa stii ca o poti dibui in mai multe puncte pe internet. in momentul in care studiezi harta Roman vei localiza cele mai importante cai de de circulatie ce se gasesc orasul Roman si vei putea sti astfel cum sa sosesti in punctul pe care tu il vrei. Harta Roman te va ajuta sa stii mai bine orizontul tau local, din cauza ca pe ea sunt reprezentate principalele sosele. Harta Roman te va invata cum poti alege cea mai o buna alegere varianta carecu care vei putea sa salvezi timp, scurtand astfel timpul. De asemenea aceasta harta poate fi intrebuintata ca instrument pedagogic de catre profesorii de geografie i ziua in care prezinta infatisari ale orizontului in care vietuiesc. In acest fel elevii aflati in clasa pot identifica anumite bulevarde, sau alte artere. In acest modDoar in acest fel pot inmagazina mai rapid zona geografica in care isi au domiciliul. Aceasta metoda are o eficienta deosebita iar eleviiscolarii,copii,copiii.ei, elevii din clasa sunt mai atenti, deoarece vor descopere orizontul geografic in care isi au resedinta. Tot pe harta Roman pot evidentia diferite zone, pot trasa variate contururi sau pot colora pe harta diverse obiective turistice.

Harta Roman in format jpg se poate downloada foarte iute pe laptop si se poate prelucra ajutand astfel copilul sa poata sa invete unele tuluri de prelucrare de grafice. Tot asa harta Roman poate fi folosita de catre geografi in organizarea unor aplicatii introduse in testele de geografie. Scolarii pot intercepta harta Roman fara sa scrie denumirea strazilor si sa localizeze bine strada respectiva. Pot colora doar unele zone geografice, pot evidentia prin cercuri unele locatii politice.Studiind harta Roman ei pot observa ce structura stradala are localitatea si pot in acest mod in legatura intreagaaceastazona.

Cu toate astea nici o disciplina nu este atât de legata cu harta ca geografia.

Harta este un mijloc de identificare a informaþiilor,astfel harta iti permite ana-liza distribuþiei, a evoluþiei, a evolutiei ºi a caracteristicilor fenomenelor. Harta îi ajuta pe copii în faþa unor tehnici de analiza precise, le creste spiritul estetic sporindu-le cunoºtinþele pentru si viitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.