Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Sa vorbim despre ce ne inconjoara

Harta orasului Bucuresti

Harta online Bucuresti

Cauti o strada in Bucuresti?
Cauti un obiectiv in Bucuresti (hotel, firma)?
Vrei sa iesi intr-un parc dar nu stii cum sa ajungi?
Vrei sa stii ce mijloc de transport circula in directia aia?
Nu stii cum sa alegi calea cea mai scurta intre 2 obiective?
O sa incerc sa te ajut. Vom face o calatorie virtuala prin intermediul linkurilor ce te va ajuta sa ajungi mai repede la informatia care te intereseaza.
Daca te-ai enervat de multe ori pentru ca nu ai gasit rapid locul unde vroiai sa ajungi pe harta orasului Bucuresti, din cauza faptului ca sit-urile se incarcau prea greu sau ca trebuia sa dai zoom la nesfarsit iti recomand un sit care te va ajuta . Vei gasi Harta interactiva a Bucurestiului pe sit-ul salutbucuresti.ro. Avantajul este ca doar din 2 clickuri orice obiectiv din Bucuresti va fi localizat . Fie ca vrei sa cauti un magazin de unde sa-ti cumperi un lucru, fie ca vrei sa gasesti firma unde urmeaza sa ai interviu in max 3 secunde vei gasi localizarea exacta a obiectivului respectiv. Sit-ul iti ofera si posibilitatea sa creezi locatii pe harta bucurestiului pe care apoi sa le trimiti prietenilor tai (asa nu vor mai avea scuza ca nu stiu unde sa ajunga). De asemenea o harta online a Bucurestiului foarte buna poti gasi la adresa http://harta-bucuresti.bucharest-guide.ro

Harta orasului Bucuresti
Harta orasului Bucuresti

Daca vrei sa vezi o harta 3d a orasului Bucuresti atunci iti recomand http://www.strazibucuresti.ro, iar daca vrei sa vezi o harta veche si detaliata a orasului Bucuresti atunci ar trebui sa intri pe linkul http://www.urbanism.com.ro. Vei gasi aici harta orasului Bucuresti din 1911 ce are o scara de 1:5000. Pentru a afla ce mijloace de transport circula in directia spre care vrei sa te indrepti iti recomand harta mijloacelor de transport din Bucurestipe care o poti gasi pe sit-ul http://transporturban.ro. Vei gasi aici si o aplicatie Android a acestei harti.

Harta mijloacelor de transport din Bucuresti
Harta mijloacelor de transport din Bucuresti

Daca vrei sa alergi prin parc, dar nu stii traseele cele mai bune de alergare iti recomand sa vizitezi sit-ul http://verticalnews.ro. Vei gasi aici harta parcurilor din Bucuresti si cate un traseu de alergare pentru fiecare parc. Daca esti in vizita in Bucuresti si nu vrei sa ratezi cele mai importante obiective turistice din Bucuresti atunci nu ar trebui sa refuzi o calatorie cu autobuzul supraetajat. Linia Bucuresti City Tour functioneaza intre orele 10-22 , iar autobuzele sunt dotate cu un ghid audio. Pentru a descarca harta obiectivelor turistice din Bucuresti trebuie sa intrati pe sit-ul www. i-tour.ro.

Harta orasului Bucuresti
Harta orasului Bucuresti

Sursa:

http://harta-bucuresti.bucharest-guide.ro/

www.strazibucuresti.ro

salutbucuresti.ro
www.urbanism.com.ro
transporturban.ro
verticalnews.ro
www. i-tour.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.