Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Harti orase Romania

Harta Oltenita

Harta Oltenita

Harta Oltenita
Harta Oltenita

in ziua in care umbli pe net dupa harta Oltenita ar fi ok sa stii ca o poti da de harta in mai multe saituri pe internet. Cercetand harta Oltenita vei vizuliza si acele cai rutiere de circulatie din orasul Oltenita si vei sti astfel cum sa poti sosi in zona pe care tu il vrei. Harta Oltenita iti va fi de folos sa stii mai realist orizontul tau din jur, deoarece pe ea sunt reprezentate principalele artere hidrografice. Harta Oltenita te va invata cum poti afla cea mai buna varianta careiti va fi de folos sa salvezi timp, reducand in acest fel astfel timpul. tot asa aceasta harta poate fi uzitata ca mijloc pedagogic de catre profesorii de geografie i ziua in care prezinta infatisari ale orizontului in care traiesc. In modul asta elevii aflati in clasa pot sa gaseasca anumite strazi, sau regiuni cu circulatie mare. In acest modcopii pot izbuti sa invete mai foarte repede regiunea in care vietuiesc. Aceasta metoda are o eficienta mai crescuta iar eleviiscolarii,copii,copiii.ei, elevii din clasa sunt mai atrasi, deoarece vor stie mai multe spatiul geografic in care locuiesc. Tot pe harta Oltenita pot hasura diferite zone, pot trasa o gama variata contururi sau pot hasura pe harta multe locatii turistice.

Harta Oltenita in format jpg se poate descarca foarte iute pe laptop si se poate modifica ajutand astfel tanarul sa poata sa uziteze oarecare softuri de modificare de ilustratii. Tot in felul asta harta Oltenita poate fi folosita de catre profesori in realizarea unor aplicatii introduse in testele de geografie. Scolarii pot intercepta harta Oltenita fara sa fie precizate strazilor si sa denumeasca corect aleea respectiva. Pot colora numai anumite zone, pot arata prin cercuri mici unele puncte bancare.Cercetand harta Oltenita ei pot observa ce infatisare stradala are municipiul si pot panoramica in legatura cu intreagaaceastaregiune.

Însã nici o materie de invatamant nu este atât de in stransa legatura cu harta ca geografia.

Harta este un mijloc bun de corelare a informaþiilor,in acest fel ea iti permite sa creezi ana-liza distribuþiei, a evoluþiei, a dinamicii ºi a insusirilor fenomenelor. Harta îi pune pe elevi în faþa unor instrumente de analiza precise, le mareste spiritul de orientare deoarece le intensifica informatiile pentru si viitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.