Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Harti orase Romania

Harta Focsani

Harta Focsani

in clipa in care vrei sa afli harta Focsani ti-ar prinde bine sa stii ca o poti depista in mai multe puncte pe internet. Citind harta Focsani vei identifica importantele cai de de circulatie din orasul Focsani si vei putea sti astfel cum sa reusi sa ajungi in locul pe care tu il in care vrei sa ajungi. Harta Focsani te va ajuta sa stii mai corect orizontul tau local, deoarece pe ea sunt reprezentate principalele artere de circulatie. Harta Focsani te va invata cum gasesti cea mai o alegere varianta careiti va fi de folos sa salvezi timp, scurtand astfel timpul. De asemenea aceasta harta poate fi folosita ca mijloc pedagogic de catre profesorii de geografie in clipa in care predau infatisari ale orizontului in care traiesc. In cest chip elevii aflati in clasa pot identifica anumite alei, sau alte zone circulate. In acest modDoar in acest fel pot reusi sa invete mai iute punctul in care traiesc. Aceasta modalitate are o eficienta deosebita iar copiisunt mai captivati, deoarece vor afle orizontul local in care isi au resedinta. Tot pe harta Focsani pot desena diferite zone, pot trasa diverse contururi sau pot localiza pe harta diferite locatii sociale.

Harta-Focsani
Harta-Focsani

Harta Focsani in format jpg se poate descarca foarte iute pe laptop si se poate prelucra ajutand astfel tanarul sa reuseasca sa utilizeze oarecare programe de editare de editare de poze. Tot asa harta poate fi utilizata de catre profesorii de geografie in realizarea unor exercitii incluse in testele de geografie. Scolarii pot intercepta harta Focsani fara numele strazilor si sa denumeasca foarte bine ruta stradala respectiva. Pot hasura anumite locatii, pot arata prin triunghiuri unele aspecte financiare.Analizand harta  ei pot observa ce infatisare stradala are zona si pot clara despre intreagaaceastaregiune.

Dar nici o materie de invatamant nu este atât de in stransa legatura cu harta ca geografia.

Harta este un prilej de obþinere a detaliilor,astfel harta te ajuta sa faci ana-liza distribuþiei, a evoluþiei, a schimbarilor ºi a caracteristicilor fenomenelor. Harta îi evidentiaza pe scolarei în faþa unor metode de cercetare precise, le sporeste spiritul cartografic sporindu-le pregatirile pentru si pentru mai tarziu

Sursa:
maps.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.