Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Harti orase Romania

Harta Constanta

Harta Constanta

in clipa in care o sa cotrobai dupa harta Constanta ar fi bine sa stii ca o poti gasi harta in mai multe websit-uri pe internet. Interpretand harta Constanta vei vizuliza cele mai importante zone de circulatie localizate in orasul Constanta si vei identifica astfel cum sa poti ajunge in zona pe care tu il doresti. Harta Constanta este de un real folos sa sa gasesti mai bine orizontul tau din jur, din cauza ca pe ea sunt reprezentate principalele spatii verzi. Harta Constanta te va invata cum afli cea mai o buna alegere varianta careputand astfel sa economisesti

Harta-Constanta
Harta-Constanta

timp, facand posibila scurtarea,scurtand in acest fel astfel timpul. La fel aceasta harta poate fi uzitata ca plansa didactica de catre profesorii de geografie in clipa in care predau infatisari ale orizontului in care vietuiesc. Prin modalitatea asta elevii aflati in clasa pot sa localizeze mare parte din artere de circulatie, sau alte zone circulate. In acest modacesti elevi pot reusi sa invete mai intr-un timp scurt zona geografica in care convietuiesc. Aceasta modalitate are o eficienta mai crescuta iar copiisunt mai preocupati, deoarece vor stie orizontul geografic in care locuiesc. Tot pe harta Constanta pot trasa diferite zone, pot trasa diverse contururi sau pot hasura pe harta diverse zone culturale.

Harta Constanta in format jpg se poate descarca rapid pe calculatorul tau si se poate prelucra ajutand astfel tanarul sa reuseasca sa intrbuinteze oarecare tooluri de editare de grafice. Tot asa harta Constanta poate fi intrebuintata de catre profesori in organizarea unor puncte incluse in testele de geografie. Copiii pot primi harta Constanta fara denumirile strazilor si sa localizeze corect ruta stradala respectiva. Pot arata numai anumite regiuni, pot hasura prin cercuri unele locuri administrative.Analizand harta Constanta ei pot observa ce configuratie stradala are zona urbana si pot panoramica in legatura cu mare parte dinaceastaregiune.

Sa nu uitam nici o materie nu este atât de corelata cu harta ca geografia.

Harta este un instrument de insumare a informaþiilor,astfel harta iti permite ana-liza distribuþiei, a evoluþiei, a schimbarilor ºi a aspectelor fenomenelor. Harta îi ajuta pe copiii în faþa unor aspecte de cercetare precise, le creste spiritul tehnic deoarece le intensifica cunoºtinþele pentru si pentru mai tarziu.

Sursa:
maps.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.