Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Harti orase Romania

Harta Caransebes

Harta Caransebes

Harta Caransebes
Harta Caransebes

in clipa in care o sa cotrobai dupa harta Caransebes e de recomandat sa stii ca o poti da de ea in mai multe locatii pe internet. Daca analizezi harta Caransebes vei vedea importantele zone de circulatie ce se afla in orasul Caransebes si vei reusi sa inveti astfel cum sa sosesti in zona pe care tu il vrei. Harta Caransebes iti va folosi sa sa descoperi mai realist orizontul tau din apropiere, pentru ca pe ea sunt reprezentate principalele sosele. Harta Caransebes te va invata cum poti afla cea mai o alegere varianta carereusind in felul asta sa poti economisi timp, reducand astfel timpul. De asemenea aceasta harta poate fi utilizata ca plansa didactica de catre profesorii de geografie in momentul in care privelisti ale orizontului in care coabiteaza. In acest fel elevii aflati in clasa pot identifica mare parte din strazi, sau regiuni cu circulatie mare. In acest modDoar asa pot izbuti sa invete mai foarte repede spatiul geografic in care ei traiesc. Aceasta modalitate are o eficienta foarte mare iar eleviiscolarii,copii,copiii.ei, elevii din clasa sunt mai interesati, deoarece vor invete zona in care se afla. Tot pe harta Caransebes pot desena diferite zone, pot trasa o gama variata contururi sau pot insemna pe harta diverse obiective culturale.

Harta Caransebes in format jpg se poate salva intr-un mod usor pe laptop si se poate schimba ajutand astfel scolarul sa poata sa foloseasca anumite programe de editare de prelucrare de grafice. Tot asa harta Caransebes poate fi utilizata de catre profesori in alcatuirea unor exercitii introduse in testele de geografie. Elevii pot intercepta harta Caransebes fara numele strazilor si sa localizeze in mod corect ruta respectiva. Pot colora doar anumite puncte, pot scoate in relief prin cercuri unele locatii culturale.Studiind harta Caransebes ei pot observa ce infatisare stradala are zona si pot in acest mod in legatura toataaceastaasezarea geografica.

Sa nu uitam nici o materie de invatamant nu este atât de corelata cu harta ca geografia.

Harta este o modalitate de strangere a informaþiilor,in acest fel ea iti permite ana-liza distribuþiei, a evoluþiei, a dinamicii ºi a insusirilor fenomenelor. Harta îi invata pe scolari în faþa unor mijloace de cercetare precise, le dezvoltã spiritul topografic dezvoltandu-le pregatirile pentru si pentru viitorul lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.