Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Harti orase Romania

Harta Buhusi

Harta Buhusi

Harta Buhusi
Harta Buhusi

In momentul umbli pe net dupa harta Buhusi ar fi bine sa stii ca o poti da de harta in mai multe locatii pe internet. in momentul in care studiezi harta Buhusi vei vedea si acele zone de circulatie ce se afla in orasul Buhusi si vei reusi sa inveti astfel cum sa ajungi in punctul pe care tu il in care vrei sa ajungi. Harta Buhusi te va ajuta sa sa afli mai bine orizontul tau din jur, deoarece pe ea sunt reprezentate principalele artere hidrografice. Harta Buhusi te va invata cum gasesti cea mai buna varianta carecu care vei putea sa salvezi timp, reducand in acest fel astfel timpul. identic aceasta harta poate fi intrebuintata ca instrument pedagogic de catre profesorii de geografie in clipa in care predau aspecte ale orizontului in care vietuiesc. Prin aceasta tehnica elevii aflati in clasa pot sa identifice mare parte din bulevarde, sau alte artere. In acest modIn acest fel pot invata mai foarte repede locatia in care convietuiesc. Tehnica are o eficienta mai crescuta iar eleviiscolarii,copii,copiii.ei, elevii din clasa sunt mai atrasi, deoarece vor stie mai multe orizontul geografic in care isi au resedinta. Tot pe harta Buhusi pot colora diferite zone, pot trasa o multitudine contururi sau pot trasa pe harta o gama larga obiective culturale.

Harta Buhusi in format jpg se poate da jos rapid pe calculatorul tau si se poate modifica ajutand astfel elevul sa poata sa intrbuinteze anumite programe de modificare de ilustratii. Tot in felul asta harta Buhusi poate fi utilizata de catre geografi in elaborarea unor aplicatii introduse in testele de geografie. Elevii pot intercepta harta Buhusi fara denumirile strazilor si sa afle corect zona respectiva. Pot evidentia anumite regiuni geografice, pot hasura prin triunghiuri unele locuri politice.Cercetand harta Buhusi ei pot observa ce conformatie stradala are orasul si pot clara in legatura mare parte dinaceastaregiune.

Sa nu uitam nici o materie nu este atât de corelata cu harta ca geografia.

Harta este un prilej de strangere a detaliilor,astfel harta iti permite sa creezi ana-liza distribuþiei, a evoluþiei, a schimbarilor ºi a insusirilor fenomenelor. Harta îi invata pe copiii în faþa unor aspecte de lucru precise, le dezvoltã spiritul cartografic sporindu-le pregatirile pentru si pentru mai tarziu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.