Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Harti orase Romania

Harta Borsa

Harta Borsa

Harta Borsa
Harta Borsa

cand cauti pe net harta Borsa ti-ar prinde bine sa stii ca o poti da de ea in mai multe siteuri pe internet. Studiind harta Borsa vei vizuliza cele mai importante strazi de circulatie ce se gasesc orasul Borsa si vei identifica astfel cum sa vii in zona pe care tu il in care vrei sa ajungi. Harta Borsa te va ajuta sa stii mai bine orizontul tau din apropiere, pentru ca pe ea sunt reprezentate principalele artere hidrografice. Harta Borsa te va invata cum identifici cea mai buna varianta carein acest fel sa poti economisi timp, reducand in acest fel astfel timpul. deasemenea aceasta harta poate fi manipulata ca mijloc pedagogic de catre profesorii de geografie in clipa in care predau unele caracteristici ale orizontului in care vietuiesc. In acest fel elevii aflati in clasa pot localiza anumite strazi, sau alte artere. In acest modIn acest fel pot invata mai intr-un timp scurt locatia in care convietuiesc. Aceasta metoda are o eficienta crescuta iar eleviiscolarii,copii,copiii.ei, elevii din clasa sunt mai receptivi, deoarece vor stie mai multe orizontul local in care traiesc. Tot pe harta Borsa pot trasa diferite zone, pot trasa o multitudine contururi sau pot expune pe harta diverse zone culturale.

Harta Borsa in format jpg se poate downloada usor pe pc-ul tau si se poate modifica ajutand astfel scolarul sa reuseasca sa invete oarecare tuluri de modificare de ilustratii. Tot asa harta Borsa poate fi uzitata de catre geografi in elaborarea unor exercitii puse in testele de geografie. Scolarii pot primi harta Borsa fara denumirile strazilor si sa dea denumirea in mod corect aleea respectiva. Pot scoate in evidenta numai anumite regiuni geografice, pot evidentia prin triunghiuri unele obiectve culturale.Studiind harta Borsa ei pot observa ce configuratie stradala are municipiul si pot generala in legatura cu cea mai mare parte dinaceastazona.

Însã nici o materie de invatamant nu este atât de legata cu harta ca geografia.

Harta este o modalitate de corelare a detaliilor,astfel harta te ajuta sa faci ana-liza distribuþiei, a evoluþiei, a evolutiei ºi a detaliilor fenomenelor. Harta îi ajuta pe oameni în faþa unor tehnici de studiu precise, le mareste spiritul tehnic sporindu-le descoperirile pentru viata lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.