Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Harti orase Romania

Harta Bistrita

Harta Bistrita

cand vrei sa afli harta Bistrita ti-ar prinde bine sa stii ca o poti dibui in mai multe locatii pe internet. in momentul in care studiezi harta Bistrita vei afla mare parte din zone de circulatie ce se gasesc in orasul Bistrita si vei afla astfel cum sa ajungi in zona pe care tu il il vrei. Harta Bistrita iti va folosi sa sa afli mai realist orizontul tau local, din cauza ca pe ea sunt reprezentate principalele spatii verzi. Harta Bistrita te va invata cum poti afla cea mai o buna varianta varianta carereusind in felul asta sa salvezi timp, facand posibila scurtarea,scurtand in acest fel astfel timpul. deasemenea aceasta harta poate fi uzitata ca schita didactica de catre profesorii de geografie in clipa in care predau privelisti ale orizontului in care vietuiesc. In cest chip eleviiscolarii,scolareii,copiii,cei din clasa, elevii aflati in clasa pot gasi mare parte din artere de circulatie, sau alte artere. In acest modacesti elevi pot inmagazina mai repede zona in care isi au domiciliul. Aceasta modalitate are o eficienta mare iar eleviiscolarii,copii,copiii.ei, elevii din clasa sunt mai atrasi, deoarece vor invete despre orizontul local in care se afla. Tot pe harta Bistrita pot hasura diferite zone, pot trasa diverse contururi sau pot marca pe harta diferite obiective culturale.

Harta-Bistrita
Harta-Bistrita

Harta Bistrita in format jpg se poate salva intr-un mod rapid pe laptop si se poate prelucra ajutand astfel tanarul sa reuseasca sa utilizeze anumite programe de editare de modificare de poze. Tot asa harta Bistrita poate fi intrebuintata de catre profesori in alcatuirea unor aplicatii introduse in testele de geografie. Elevii pot intercepta harta Bistrita fara denumirile strazilor si sa localizeze foarte bine aleea stradala respectiva. Pot arata doar anumite locatii, pot scoate in relief prin trapeze unele locatii financiare.Lucrand cu harta Bistrita ei pot observa ce configuratie stradala are zona si pot astfel despre toataaceastaasezarea geografica.

Dar nici o disciplina nu este atât de legata cu harta ca geografia.

Harta este o modalitate de strangere a detaliilor,in acest fel ea iti permite ana-liza distribuþiei, a evoluþiei, a evolutiei ºi a insusirilor fenomenelor. Harta îi invata pe elevi în faþa unor aspecte de studiu precise, le intensifica spiritul estetic marindu-le pregatirile pentru si pentru viitorul lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.