Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Harti orase Romania

Harta Aiud

Harta Aiud

 

harta Aiud
harta Aiud

cand navighezi pe internet harta Aiud e imperios necesar sa stii ca o poti gasi harta in mai multe locatii pe internet. Cautand pe harta Aiud vei gasi cele mai importante cai de de circulatie aflate in orasul Aiud si vei afla astfel cum sa poti ajunge in punctul pe care tu il il vrei. Harta Aiud iti va fi de folos sa sa afli mai corect orizontul tau local, deoarece pe ea sunt reprezentate principalele spatii verzi. Harta Aiud te va invata cum afli cea mai o alegere varianta carereusind in felul asta sa salvezi timp, facand posibila scurtarea,scurtand in acest fel astfel timpul. deasemenea aceasta harta poate fi utilizata ca material didactic de catre profesorii de geografie in clipa in care predau infatisari ale orizontului in care traiesc. Prin aceasta tehnica eleviiscolarii,scolareii,copiii,cei din clasa, elevii aflati in clasa pot identifica unele alei, sau zone de trafic. In acest modcopii pot inmagazina mai intr-un timp scurt spatiul in care vietuiesc. Aceasta modalitate are o eficienta sporita iar eleviiscolarii,copii,copiii.ei, elevii din clasa sunt mai receptivi, deoarece vor stie zona in care convietuiesc. Tot pe harta Aiud pot colora diferite zone, pot trasa diferite contururi sau pot expune pe harta o multitudine obiective administrative.

 

Harta Aiud in format jpg se poate salva foarte iute pe laptop si se poate schimba ajutand astfel tanarul sa invete sa utilizeze unele programe de editare de grafice. Tot asa harta Aiud poate fi uzitata de catre profesori in realizarea unor aplicatii introduse in testele de geografie. Elevii pot intercepta harta Aiud fara sa scrie denumirea strazilor si sa dea denumirea corect ruta stradala respectiva. Pot hasura unele locatii, pot simboliza prin piramide unele locatii culturale.Analizand harta Aiud ei pot observa ce conformatie stradala are localitatea si pot in acest mod in legatura intreagaaceastazona.

Totusi nici o materie de invatamant nu este atât de in stransa legatura cu harta ca geografia.

Harta este o modalitate de obþinere a informaþiilor,astfel harta te ajuta sa faci ana-liza distribuþiei, a evoluþiei, a evolutiei ºi a detaliilor fenomenelor. Harta îi invata pe copiii în faþa unor mijloace de studiu precise, le intensifica spiritul topografic deoarece le intensifica informatiile pentru si viitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.