Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Fără categorie

Jocuri geografie Romania harta interactiva

Zona afisare > <>
Harta interactiva a Romaniei cu rauri, orase si subunitati Folosind butoanele de sub harta poti elimina sau adauga anumite elemente pe harta.

Functiile hartii:


Functia de click


Poti da click pe subunitati, rauri si orase si va aparea denumirea acestora. In cazul raurilor iti recomand sa dai click cand hpe harta sunt doar rauri deoarece raurile sunt pozitionate sub unitatile de relief si nu pot fi accesate cand pe harta sunt si unitatile de relief . Dand click pe un rau culoarea acestuia se va schimba in verde si denumirea se va plasa pe rau. Poti vizualiza denumirea si in partea stanga jos.La raurile pe care sunt orase vor aparea si orasele cand vei da click. Poti merge cu mouseul peste pt a afla denu mirea orasului.Pentru subunitati daca dai click se va afisa denumirea in partea stanga jos.

Functia mouseover(cand mergi cu mouseul peste)

Mergand cu mouseul peste vei vedea pana unde se intinde o subunitate de relief

Functia full screen harta

Poti mari harta de la butonul situat in partea stanga sus

De la butoanele pozitionate sub harta poti adauga sau elimina elemente pe harta(orase,subunitati,rauri)

Schita nu are cel mai frumos aspect, unele rauri ingrosate excesiv(ex:Prut), dar iti poate fi de un real folos pt pregatirea examenului de BAC Astept un feedback in legatura cu acest material. Se poate face orice fel de imbunatatire la material asa ca va astept cu sfaturi si propuneri!
Comentariile sunt închise pentru Jocuri geografie Romania harta interactiva