Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Fără categorie

Gazduire web ieftina sau gazduire accesibila ca pret?

Cand vine vorba de gazduire web, multi cumparatori nu sunt constienti de faptul ca poate fi disponibil un serviciu mai bun decat ceea ce folosesc deja. De fapt, majoritatea consumatorilor sunt constienti ca platesc o taxa lunara mica pentru un pachet de gazduire web ieftina si adesea cred ca  este posibil sa nu gaseasca tarife mai competitive.

Daca insa se informeaza, multi dintre cei care au achizitionat un pachet de gazduire vor schimba imediat gazda web, atunci cand vor afla ca exista si gazduire web accesibila care costa putin dar ofera in schimb clientului o solutie bogata in functii si asistenta tehnica pe masura.

Gazduire web ieftina: ce este?

Un pachet de gazduire web ieftina se afla pe treapta cea mai de jos atunci cand vine vorba de gazduire web. Companiile care ofera gazduire web ieftina pot fi reselleri sau companii create in jurul unui singur element al gazduirii web: pretul. Chiar si asa, este posibil ca aceste companii sa nu fie cele mai ieftine  si cu siguranta nu vor fi considerate cele mai bune.

Companiile specializate in gazduire web ieftina stiu ca baza lor de clienti este alcatuita din clienti novice in domeniul web hosting-ului sau clienti care nu au alte targeturi decat pretul si functionalitatile de baza. Prin urmare, acestea vor oferi preturi derizorii insa astfel de propuneri nu sunt intotdeauna transparente.

O strategie de marketing caracteristica companiilor care ofera gazduire web ieftina este faptul ca acestea ofera preturi foarte mici in primul an iar apoi cresc pretul foarte mult in urmatorul an. Un alt truc este posibilitatea adaugarii de functionalitati extra la preturi foarte mari fata de cele obisnuite. Acestea includ de la adaugarea de noi domenii web, oferirea de functionalitati suplimentare exclusiv contra cost si necesitatea unui upgrade al planului pentru a beneficia de acestea  sau chiar taxarea pentru aplicatii care sunt in realitate gratuite.

Partea cu adevarat neplacuta a gazduirii web ieftine

Celalalt aspect negativ al gazduirii web ieftine este suportul tehnic slab oferit clientilor. De multe ori, aceste companii au numeroase perioade de downtime (timpi de nefunctionare a serverului, ceea ce inseamna ca nici website-ul dvs. nu va functiona).

Standardul industrial pentru perioadele de nefunctionare este mai putin de 1% din timp. Pentru persoanele care nu cunosc aceasta statistica ar putea crede ca intreruperile saptamanale ale serverului de cateva ore sunt acceptabile sau in functie scopul pentru care utilizeaza acestia gazduirea web, s-ar putea sa nici nu fie deranjate de intreruperi. In plus, asistenta tehnica poate fi limitata ca complexitate sau poate exista o taxa suplimentara pentru aceasta.

De ce sa alegeti gazduire web accesibila?

Pentru ca gazduirea web accesibila are sens. Costul acesteia, indiferent daca se compara tarifele lunare sau anuale, este doar putin mai mare decat pretul de baza al multor solutii de gazduire ieftine.

Partea cea mai interesanta legata de costul gazduirii web accesibile este ca exista mult mai putine costuri suplimentare pe langa taxa lunara de baza. Pot exista si aici taxe suplimentare dar in general sunt mai rar intalnite si sumele de plata sunt mai mici.

Beneficiile suplimentare includ plugin-uri gratuite, software de gestionare a bazei de date, software de publicare pe web (cum ar fi WordPress) sau optimizare SEO (ce este?) care sunt incredibil de utile si de care multi oameni realizeaza ca au nevoie dupa ce achizitioneaza un pachet de gazduire web.

Iar un alt aspect in care companiile de gazduire web cu preturi accesibile exceleaza sunt serviciile si asistenta pentru clienti. De cele mai multe ori, aceste companii ofera o garantie uptime de 99,9% (asa cum este si cazul   HostX). Suportul  tehnic este extrem de important pentru functionarea websitului dvs.

Optand pentru solutii de gazduire web accesibile veti beneficia printre altele de:

  • asistenta clienti specializata 24×7
  • mii de articole si tutoriale care sa va raspunda la intrebari diverse legate de gazduire
  • uptime garantat 99,9%
  • garantia returnare a fondurilor de 30 de zile
  • procesul de migrare a website-ului gratuit
  • posibilitatea gazduirii domenii multiple
  • hosting sigur si stabil
  • protectie antimalware in timp real, si multe altele.

 

Gazduirea web accesibila ofera mai multa valoare

Adevarul este ca alegand gazduire web ieftina faceti o falsa economie. Desi poate parea initial mai ieftina, va costa in cele din urma mult mai mult. Daca adunati costurile pentru adaugarea functionalitatilor suplimentare si problemele tehnice veti ajunge cu siguranta la concluzia ca riscurile si dezavantajele sunt prea mari. Majoritatea consumatorilor, odata ce realizeaza ca exista servicii mai bune de gazduire la preturi accesibile si cu functii complete, vor trece imediat la acestea.


 Aricol extern

Comentariile sunt închise pentru Gazduire web ieftina sau gazduire accesibila ca pret?