Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Diverse

Saci de dormit vara

Saci de dormit vara

Saci de dormit vara sunt excelenti atunci cand vrem sa facem o drumetie la munte sau sa ne petrecem o vacanta undeva unde sa dormim la cort.

Stilul de viata sanatos pe care trebuie sa il urmam toata viata include si miscarea in natura. Dormitul la cort pentru multi nu e tocmai popular, dar eu il recomand daca sunt conditii meteo optime si terenul permite amplasarea unui cort 🙂

Saci de dormit vara pot avea mai multe forme.

Vezi aici principalele forme de saci de dormit vara

Mie forma tip mumie mi se pare cea mai buna. De altfel un astfel de sac de vara tip mumie am si eu.

Adevarul este ca sunt foarte multe oferte si nu prea stii ce sa alegi, atunci cand esti spre exemplu la primul sac de dormit achizitionat.
proalpin.ro
Exista multe firme care comercializeaza saci de dormit vara. Acum foarte mult s-a dezvoltat si comertul online asa ca si varianta achizitionarii unui sac de dormit de pe net este una buna.
In ceea ce priveste rezistenta termica a sacilor de dormit de vara acestia au un confort termic de -3, -5 grade Celsius. Daca stii ca mergi in locuri unde temperatura scade sub aceasta valoare iti recomand sa alegi saci de dormit pentru 3 sezoane.

Sacii de dormit vara sunt umpluti cu material sintetic , dar exista si variante de saci de dormit umpluti cu puf. Aici preturile incep sa creasca.

Consulata lista de preturi

Pentru anotimpul de vara buni sunt si acei saci care se desfac ca o plapuma si care nu au gluga. Nu uitati ca trebuie sa va achizitionati si un izopren pe care sa dormiti daca vreti sa petreceti noaptea la cort.
Foarte multe modele de saci de dormit vara poti gasi accesand acest link.
Sper ca ti-am fost de folos in alegerea unui tip de sac de dormit.
Vreme faina la munte sa ai!