Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Fără categorie

Pantaloni de schi pentru femei Decathlon

Pantaloni de ski dama

Pantaloni de ski dama de calitate trebuie sa alegi daca te decizi ca in iarna asta sa mergi pe partie. 

Cand te decizi sa achizitionezi pantaloni de ski dama trebuie sa tii cont de mai multe aspecte. Detalii precum pretul, gradul de impermeabilitate, materialul din care este confectionat, rezistenta, garantie oferita pot sa incline balanta si sa va convinga sa faceti achizitia.

Cert este ca nu este deloc usor sa  cumperi pantaloni de ski dama.

In primul rand ca exista foarte multe magazine care comercializeaza asa ceva si asta s-ar putea sa faca mai complicata situatia.

Dar daca te informezi din timp vei reusi sa iti cumperi acei pantaloni de ski pe care ti I-ai dorit.

Haideti in cele ce urmeaza sa vedem la ce ar trebui sa fim atenti atunci cand ne decidem sa cumparam pantaloni de schi dama sau pentru barbati:

Gradul de impermeabilitate

Se refera la capacitatea pantalonilor de a rezista la umezeala. De preferat e sa alegem o pereche de pantaloni ski femei cu un grad de impermeablitate mare. Pantalonii de schi, de peste 20.000 mm, vor oferi cel mai înalt nivel de impermeabilizare, pentru a vă ajuta să rămâneți uscat pe pârtii. Asta inseamna ca daca ninge abundent sau [ploua moderat nu veti avea probleme cu umezeala. In schimb daca optati pentru pantaloni schi dama  de 4000 – 5000 mm grad de impermeabilitate trebuie sa stii ca va absorbi apa mai rapid si vei avea probleme.

Un model bun cu impermeabilitate buna este PANTALON SCHI FREERIDE FR 900 VERDE DAMĂ WED’ZE.
Impermeabilitate:
Membrană impermeabilă (15000 mm). Cusături 100% etanșe.

  • Grad de respirabilitate

Trebuie sa alegi pantaloni de ski dama care sa aiba un grad de respirabilitate mare. In acest fel nu vei transpira , chiar daca vei face efort!

PANTALON SCHI FREERIDE FR 900 ALBASTRU DAMĂ WED’ZE  reprezinta o alegere buna in ceea ce priveste respirabilitatea. Membrana facilitează evacuarea transpiraţiei. Sunt prevazuti cu fermoare de aerisire.

 

  • Sa fie caldurosi

Alege acei pantaloni de schi dama care sa te protejeze de temperaturile scazute. Atunci cand achizitionezi pantaloni de schi trebuie sa stii ca vei folosi acei pantaloni in conditii mai extreme!

Un model interesant care asigura un confort termic bun este  PANTALON SCHI PE PÂRTIE 580 GRI DAMĂ WED’ZE

  • Sa fie comozi

Nu trebuie sa te simti incomodat  cand porti pantaloni de schi femei. De aceea atunci cand cumperi trebuie sa probezi si sa vezi cat de confortabil iti vin.

  • Trebuie sa fie faciuti din material rezistent si sa aiba armura de protectie in zona genunchilor.
  • Sa fie prevazuti cu buzunare cu fermoar
  • Sa aiba fermoare pentru a se desface in momentul in care va este foarte cald