Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Harti orase

Harta Medias

Harta Medias

Harta Medias
Harta Medias

cand umbli pe net dupa harta Medias ar fi ok sa stii ca o poti gasi harta in mai multe sit-uri pe internet. in momentul in care studiezi harta Medias vei localiza mare parte din cai rutiere de circulatie ce se gasesc orasul Medias si vei afla astfel cum sa vii in locul pe care tu il doresti. Harta Medias te va ajuta sa sa identifici mai realist orizontul tau din apropiere, deoarece pe ea sunt reprezentate principalele artere de circulatie. Harta Medias te va invata cum afli cea mai o buna alegere varianta carein acest fel sa salvezi timp, reducand in acest fel astfel timpul. De asemenea aceasta harta poate fi manipulata ca mijloc didactic de catre profesorii de geografie i ziua in care prezinta aspecte ale orizontului local. In cest chip elevii aflati in clasa pot gasi mare parte din strazi, sau alte zone circulate. In acest modcopiii pot insusi mai iute punctul in care locuiesc. Aceasta tehnica are o eficienta mai mare iar eleviiscolarii,copii,copiii.ei, elevii din clasa sunt mai receptivi, deoarece vor afle orizontul local in care traiesc. Tot pe harta Medias pot trasa diferite zone, pot trasa diverse contururi sau pot colora pe harta o multitudine obiective administrative.

Harta Medias in format jpg se poate daunloada rapid pe laptop si se poate schimba ajutand astfel copilul sa invete sa foloseasca oarecare softuri de prelucrare de ilustratii. Tot in felul asta harta Medias poate fi intrebuintata de catre geografi in faurirea unor puncte puse in testele de geografie. Elevii pot intercepta harta Medias fara denumirile strazilor si sa denumeasca corect aleea respectiva. Pot arata unele locatii, pot evidentia prin patrate unele locuri bancare.Studiind harta Medias ei pot observa ce infatisare stradala are municipiul si pot astfel in legatura toataaceastaregiune.

Cu toate astea nici o disciplina nu este atât de corelata cu cu harta ca geografia.

Harta este un mijloc de insumare a informaþiilor,astfel harta iti permite sa creezi ana-liza distribuþiei, a evoluþiei, a dinamicii ºi a insusirilor fenomenelor. Harta îi ajuta pe copii în faþa unor instrumente de analiza precise, le sporeste spiritul de orientare marindu-le descoperirile pentru si viitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.