Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Harti orase

Harta Medgidia

Harta Medgidia

Harta Medgidia
Harta Medgidia

In momentul umbli pe net dupa harta Medgidia ar fi bine sa stii ca o poti a afla in mai multe sit-uri pe internet. Cautand pe harta Medgidia vei identifica cele mai importante zone de circulatie aflate in orasul Medgidia si vei afla astfel cum sa sosesti in zona pe care tu il vrei. Harta Medgidia este de un real folos sa sa insusesti mai corect orizontul tau din jur, pentru ca pe ea sunt reprezentate principalele artere de circulatie. Harta Medgidia te va invata cum gasesti cea mai principala varianta carein acest fel sa salvezi timp, reducand astfel timpul. deasemenea aceasta harta poate fi intrebuintata ca plansa didactica de catre profesorii de geografie i ziua in care prezinta privelisti ale orizontului local. In modul asta elevii aflati in clasa pot sa localizeze anumite alei, sau regiuni cu circulatie mare. In acest modPrin aceasta modalitate elevii{scolarii pot inmagazina mai foarte repede zona geografica in care vietuiesc. Tehnica are o eficienta mare iar eleviiscolarii,copii,copiii.ei, elevii din clasa sunt mai atrasi, deoarece vor stie spatiul geografic in care locuiesc. Tot pe harta Medgidia pot desena diferite zone, pot trasa diferite contururi sau pot hasura pe harta diferite puncte sociale.

Harta Medgidia in format jpg se poate da jos usor pe calculatorul tau si se poate schimba ajutand astfel elevul sa reuseasca sa intrbuinteze anumite tuluri de prelucrare de poze. Tot in felul asta harta Medgidia poate fi intrebuintata de catre profesori in elaborarea unor exercitii puse in testele de geografie. Scolarii pot primi harta Medgidia fara sa scrie denumirea strazilor si sa dea denumirea foarte bine aleea stradala respectiva. Pot scoate in evidenta numai anumite regiuni, pot indica prin cercuri mici unele locatii politice.Citind harta Medgidia ei pot observa ce conformatie stradala are orasul si pot sigura in legatura cu intreagaaceastaregiune.

Totusi nici o materie nu este atât de corelata cu harta ca geografia.

Harta este un instrument de insumare a detaliilor,in acest fel ea iti permite ana-liza distribuþiei, a evoluþiei, a schimbarilor ºi a aspectelor fenomenelor. Harta îi descopera pe copiii în faþa unor instrumente de lucru precise, le sporeste spiritul cartografic marindu-le pregatirile pentru si pentru viitorul lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.