Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Fără categorie

Subiecte bac geografie 2020 din Ungaria

Cum se da BAC-ul in Ungaria?
In Ungaria BAC-ul inlocuieste si admiterea in facultati. Elevii pot opta pentru 2 tipuri de teste de BAC la geografie (subiecte BAC Geografie in 2020). Testul mediu si testul avansat. Pentru a absolvi examenul trebuie sa iei cel putin testul mediu de geografie. Daca vrei sa dai la o facultate de geografie va trebui sa dai fie din start examenul avansat fie prima oara sa dai examenul mediu apoi un alt test de diferenta pentru a ajunge la nivelul avansat.
Testul mediu are durata de 120 minute. E alcatuit din 2 seturi de intrebari. Primul set 20 de minute – 3 intrebari, iar al doilea set 100 de minute – 12 intrebari. La primul set e interzisa folosirea hartii si a calulatorului. La al doilea set se poate folosi atlasul geografic si un calculator.
Testul avansat dureaza 240 de minute si contine un set de 16 intrebari.

Ca sa poti intra in bac trebuie sa ai 50 de ore de munca in folosul comunitatii. Subiectele sunt diferite in functie de limba de predare din scoala respectiva ( din ce am observat uitandu-ma peste subiecte sunt mai usoare decat subiectele vorbitorilor de limba maghiara).

Subiectele acopera subiecte vaste si se punne accent pe cunostinte si aptitudini. Mai jos aveti varianta in romana a examenului de bac geografie 2020 primita de romani. Click pe linkurile de mai jos si descarca varianta in limba romana a bacului geografie nivel mediu si nivelul avansat in engleza. Nu uita sa ne dai un feedback in legatura cu aceste subiecte!

La nivelul avansat subiectele in engleza arata in felul urmator

Cum vi se par? 🙂