Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Stiati ca…

have_posts()) : $my_query->the_post(); ?>

” rel=”bookmark” title=”Permanent Link to „>

Scris de: on

18 comentarii

 • Plesca Adrian

  salut profu, am vazut site-ul tau…ii foarte interesant, ai facut o treaba buna:P
  mult succes in continuare din partea mea, Plesca Adrian.

 • Goman Fabian

  Sunteti cel mai bun profesor de geogra Daca nu stii niste lucruri intri pe site-ul asta

 • diana

  „Oceanul Arctic are cea mai mica suprafata si este acoperit in proportie de 50% de catre apa”. E logic ca oceanul sa fie acoperit de apa…. poate doreati sa spuneti gheata, desi proportia ar fi fost mai mare, dar depinde de anotimp.

 • profesorul

  Depinde de sursa. Unele surse dau ca temperatura minima absoluta a emisferei nordice Verhoiansk (-69.8 grade) , iar alte surse dau statiunea Oimeakon (-71 grade).
  Cu respect
  Profu de geogra

 • Cristian Stanila

  Pt diana. Are dreptate „profu de geogra”. La 17 este Oimeakon localitatea cu cea mai scazuta temperatura din Emisfera Nordica..localitate care este situată în munţii Verhoiansk…

 • profesorul

  Transparenta apei nu se masoare in zona ocupata de alge. Intr-adevar sunt foarte multe sargase dar sunt grupate in „insule” pe suprafata marii. La transparenta mare contribuie si salinitatea ridicata a marii (cea mai sarata din Oceanul Atlantic).

 • profesorul

  In Campia de Vest posibil sa existe mai multe exemplare venite din pusta maghiara. Totusi e nevoie de oameni pasionati precum Doru pentru a le putea depista. Oricum Felicitari !

 • cristina

  there, in campia de vest, nu retinusem exact. De fapt, m-am lasat influentata de un comentariu al unui cititor de-al lui doru.

 • Cadir

  Buna ziua,
  Felicitari pentru site, l-am citit cu mare interes si nu ezit sa revin asupra lui la fiecare cateva zile.

  Motiv pentru care am indraznit sa fac doua mici precizari. Prima ar fi ca vanata nu provine din America, ci din Asia de Sud si Sud-Est, fiind preluata de indieni si mai apoi de persani, urmand ca prin filiera otomana sa patrunda in Europa, la fel ca laleaua.

  De asemenea, Turcia este alt stat european [discutabil] ce produce banane, jumatate din consumul intern al tarii fiind asigurat de plantatiile cu bananieri din zona Alanya. Sigur, acest lucru iese din ecuatie daca excludem partea asiatica, unde se afla si aceasta provincie.

  Aceste precizari se refera la punctele 12 si 13 de la inceputul articolului.

  Va rog sa continuati munca, e deosebit de interesant sa gasesti un mediu al pasionatilor de geografie, unde sa iti largesti orizontul de cunostinte.

 • profesorul

  Multumesc pentru precizari. Daca mai ai si alte sugestii le astept cu drag
  Cu respect
  Profu de geogra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.