Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Material Bac Geografie

Material pregatire BAC Geografie

Atentie: Pentru cei care vor sa promoveze BAC-ul la Geografie cu Nota MARE


Invata repede pentru BAC intr-un mod placut si eficient!

 

Intra acum in posesia caietul de pregatire BAC geografie usor de citit si vei primi de asemenea:

– un ghid de pregatire (contine rezumatul tuturor lectiilor) din programa de BAC

– modele de subiecte si exercitii rezolvate

– 7 lectii video ( a cate 5 minute lectia) despre Relieful Europei

– 13 lectii video despre Relieful Romaniei

Ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia Materialului de pregatitre Bac Geografie

Materialul de pregatire Bac geografie pana astazi era pe site la pretul de 4 euro. Incepand de astazi poti intra in posesia acestui material scriind un articol original ce are legatura cu geografia (despre un obiectiv turistic, o zona, un fenomen, ce vrei tu…:)
Articolul trebuie sa aiba minim 300 de cuvinte si sa fie original. Dupa verificarea articolului o sa-ti trimit materialul de pregatire Bac geografie.
E practic un schimb din care si eu si tu avem de castigat 🙂
Trimite acest articol la adresa com, iar eu iti voi trimite materialul.

Pentru a verifica originalitatea articolului poti folosi tool-ul de la adresa http://smallseotools.com/plagiarism-checker/
Pentru ca articolul sa fie acceptat trebuie sa aiba originalitate de peste 60%

Probabil majoritatea dintre voi sunteti elevi in clasa a 12-a, pregatindu-va pentru BAC. As vrea sa va felicit in primul rand pentru ca ati ales geografia! E o materie care va invata despre Europa si Romania, de care auzim atatea si atatea. Sunt constient ca nu e usor sa te apuci sa inveti. Probabil ca iti pui intrebarile: Dar ce sa invat? Cum sa invat? Nu mai am mult timp si nota e esentiala in a-mi determina viata care e in fata mea. Si eu am trecut prin perioade de genul, cand ma pregateam pentru examenele de Titularizare. Dar din fericire am descoperit ca daca ai un material clar si exercitii bine definite treaba merge “ca si unsa”. Materialele in sine nu iti garanteaza ca vei lua BAC-ul. E nevoie si de TINE! Sunt sigur ca poti sa iei BAC-ul cu o nota mare, daca TU vrei! Acest material a fost facut sa te indrume si sa iti faca drumul cat mai neted!

Experienta mea din sistemul de invatamant (5 ani) mi-a oferit ocazia  sa descopar metode eficiente de invatare, ce te vor ajuta si pe tine sa treci cat mai usor peste hopul bacalaureatului.

Cum te poate ajuta Ghidul meu

De cand am acest site am primit multe rugaminti de a compune un material usor de urmarit si clar pentru pregatirea bacalaureatului. Asa ca m-am decis sa iti scriu TIE acest material.

Inauntru, vei descoperi un ansamblu de fisiere, care impreuna te vor ghida pas cu pas spre metoda rapida de invatare a materiei.

Acest material in format pdf contine:

Ghidul de pregatire – Rezumat scurt si „la obiect” al lectiilor din programa pentru bacalaureat. Are doar 37 de pagini pentru ca nu e impodobit si umplut cu informatii irelevante, ci este un document cu informatii utile pe care le poti folosi instant.

Caiet pregatire – Exercitii structurate pe capitole

Modele de subiecte rezolvate si probleme cu formule de calcul (densitate, t.m.a, debit s.a.)

– pe langa aceste materiale in format PDF ghidul mai cuprinde si 7 lectii video cu Relieful Europei, fiecare lectie are cca. 5 minute


– vei gasi aici si 13 lectii video despre Relieful Romaniei

Recunosc, nu are cel mai dragut aspect 🙂 Nu sunt designer grafic. Iar daca vrei sa fii impresionat de un scris elocvent si fantezist, atunci ghidul acesta probabil nu este pentru tine. Dar daca esti in cautare de material pregatitor pentru BAC pe care sa te poti baza, direct de la radacini, scris de cineva cu multi ani experienta, atunci te pot ajuta!

Aici ai o schema a ceea ce se gaseste inauntrul ghidului:

  • Cele mai bune cai pentru a invata materia (pentru fiecare capitol vei gasi exercitii)
  • Cum sa eviti modalitatea neeficineta de invatare
  • Cum sa inveti cu usurinta localizarea elementelor fizico-geografice
  • Imbunatateste-ti instant cunsotinetele de Geografie
  • Spulberarea mitului ca Geografia este doar o insiruire de date fara rost

„De ce functioneaza acest ghid?

Daca ai citit pana aici, probabil te intrebi cum va functiona materialul meu si pentru tine, nu? Uite care e idea: te voi invita sa citesti, sa rezolvi exercitii si sa te joci! Astfel vei constata ca ai acumulat intr-un timp scurt un  volum mare de materie intr-un mod placut.
Daca din orice motiv nu esti multumit de continutul materialului, spune-mi si iti voi da inapoi suma platita pentru el. 🙂

Pentru a verifica originalitatea articolului poti folosi tool-ul de la adresa http://smallseotools.com/plagiarism-checker/
Pentru ca articolul sa fie acceptat trebuie sa aiba originalitate de peste 60%

Investitia ta pentru a primi acest ghid este de cateva minute. Afla acum cum poti intra in posesia materialului. Ti-l ofer tie (si altora care intra pe acest site) cu urmatoarea conditie:

Citeste-l. Apoi trimite-mi feedback cu parerea ta, pe blogul meu, la www.profudegeogra.eu despre cum te-a ajutat. Atat e tot ce iti cer. Vreau parerea ta sincera pentru ca ma va ajuta sa fac modificari pentru a imbunatati ghidul pentru urmatorii cititori, care vor plati pretul intreg!

Asadar, a sosit timpul sa iei niste decizii…

Pentru a intra in posesia acestui pachet trebuie doar sa scrii un articol original ce are legatura cu geografia (despre un obiectiv turistic, o zona, un fenomen, ce vrei tu…:)
Articolul trebuie sa aiba minim 300 de cuvinte si sa fie original. Dupa verificarea articolului o sa-ti trimit materialul de pregatire Bac geografie.
E practic un schimb din care si eu si tu avem de castigat!
Trimite acest articol la adresa profu_degeogra@yahoo.com, iar eu iti voi trimite materialul!

IA-TI ACUM MATERIALUL DE PREGATIRE BAC!

Material Pregatire BAC Geografie 2012.zip

Ia-l astazi fara a plati nici un ban – oferta limitata!

 

Scrie ACUM articolul(300 de cuvinte) si trimite-mi un mail cu el la adresa de mail iar in 24 de ore o ti trimit materialul!

Incepand de astazi poti intra in posesia acestui material scriind un articol original ce are legatura cu geografia (despre un obiectiv turistic, o zona, un fenomen, ce vrei tu…:)
Articolul trebuie sa aiba minim 300 de cuvinte si sa fie original. Dupa verificarea articolului o sa-ti trimit materialul de pregatire Bac geografie.
E practic un schimb din care si eu si tu avem de castigat 🙂

Trimite acest articol la adresa , iar eu iti voi trimite materialul.

Actioneaza acum, ia ghidul , si accelereaza pregatirea pentru BAC incepand de  azi!

Salutari prietenesti,
Profu’ de geogra’

Atentie s-ar putea sa iti ajunga mailul cu Materialul de pregatire BAC in casuta de mail SPAM! Verifica si acolo te rog!

 

Material pregatire BAC Geografie 2012, pregatire bac geografie 2012, pregatire bac geografie, ghid pregatire bac geografie 2012, bac 2012 geografie, subiecte bac geografie 2012, geografie bac 2012, carte pregatire bac geografie 2012

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.