Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Harti orase Romania

Harta Turda

Harta Turda

Harta Turda
Harta Turda

cand umbli pe net cautand harta Turda e ok sa stii ca o poti da de ea in mai multe locatii pe internet. Daca analizezi harta Turda vei identifica cele mai importante zone de circulatie localizate in orasul Turda si vei invata astfel cum sa vii in punctul pe care tu il in care vrei sa ajungi. Harta Turda iti va fi de folos sa sa identifici mai corect orizontul tau local, din cauza ca pe ea sunt reprezentate principalele sosele. Harta Turda te va invata cum sa alegi cea mai buna varianta careiti va fi de folos sa poti economisi timp, scurtand astfel timpul. De asemenea aceasta harta poate fi manipulata ca mijloc pedagogic de catre profesorii de geografie in momentul in care unele caracteristici ale orizontului in care coabiteaza. In modul asta elevii aflati in clasa pot sa identifice mare parte din bulevarde, sau zone de trafic. In acest modcopiii pot reusi sa invete mai foarte rapid locatia in care convietuiesc. Tehnica are o eficienta deosebita iar eleviiscolarii,copii,copiii.ei, elevii din clasa sunt mai atenti, deoarece vor invete spatiul geografic in care locuiesc. Tot pe harta Turda pot colora diferite zone, pot trasa diverse contururi sau pot identifica pe harta o gama larga obiective sociale.

Harta Turda in format jpg se poate daunloada intr-un mod usor pe laptop si se poate modifica ajutand astfel scolarul sa poata sa foloseasca oarecare softuri de modificare de ilustratii. Tot asa harta Turda poate fi folosita de catre geografi in realizarea unor exercitii incluse in testele de geografie. Elevii pot intercepta harta Turda fara sa scrie denumirea strazilor si sa afle bine aleea stradala respectiva. Pot evidentia numai anumite zone, pot hasura prin romburi unele locuri politice.Cercetand harta Turda ei pot observa ce configuratie stradala are orasul si pot de perspectiva despre mare parte dinaceastaasezarea geografica.

Totusi nici o disciplina nu este atât de legata cu harta ca geografia.

Harta este un instrument de identificare a detaliilor,in acest fel ea iti permite ana-liza distribuþiei, a evoluþiei, a schimbarilor ºi a detaliilor fenomenelor. Harta îi ajuta pe scolarei în faþa unor aspecte de cercetare precise, le intensifica spiritul tehnic deoarece le intensifica pregatirile pentru si pentru mai tarziu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.