Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Harti orase

Harta Orastie

Harta Orastie

Harta Orastie
Harta Orastie

In momentul cauti pe net harta Orastie ti-ar prinde bine sa stii ca o poti afla in mai multe websit-uri pe internet. Interpretand harta Orastie vei vedea mare parte din cai rutiere de circulatie localizate in orasul Orastie si vei afla astfel cum sa ajungi in locatia pe care tu il doresti. Harta Orastie te va ajuta sa sa descoperi mai corect orizontul tau din apropiere, pentru ca pe ea sunt reprezentate principalele artere hidrografice. Harta Orastie te va invata cum gasesti cea mai buna varianta carein modul asta poti sa poti economisi timp, reducand astfel timpul. identic aceasta harta poate fi utilizata ca modalitate pedagogica de catre profesorii de geografie i ziua in care prezinta privelisti ale orizontului local. In cest chip elevii aflati in clasa pot afla mare parte din strazi, sau alte zone circulate. In acest modAstfel pot invata mai intr-un timp scurt arealul in care vietuiesc. Modalitatea are o eficienta mare iar eleviiscolarii,copii,copiii.ei, elevii din clasa sunt mai interesati, deoarece vor stie mai multe zona in care traiesc. Tot pe harta Orastie pot colora diferite zone, pot trasa o gama variata contururi sau pot marca pe harta diverse locatii sociale.

Harta Orastie in format jpg se poate da jos intr-un mod usor pe calculator si se poate prelucra ajutand astfel pe elev sa reuseasca sa invete oarecare tuluri de modificare de ilustratii. Tot in acest mod harta Orastie poate fi uzitata de catre profesori in alcatuirea unor puncte incluse in testele de geografie. Scolarii pot intercepta harta Orastie fara sa fie precizate strazilor si sa dea denumirea in mod corect aleea respectiva. Pot hasura unele locatii, pot trasa prin trapeze unele aspecte financiare.Studiind harta Orastie ei pot observa ce structura stradala are orasul si pot astfel in legatura cu toataaceastaasezarea geografica.

Totusi nici o disciplina nu este atât de in stransa legatura cu harta ca geografia.

Harta este o modalitate de insumare a informaþiilor,in acest fel ea iti permite sa creezi ana-liza distribuþiei, a evoluþiei, a schimbarilor ºi a aspectelor fenomenelor. Harta îi descopera pe elevi în faþa unor tehnici de cercetare precise, le dezvoltã spiritul estetic marindu-le informatiile pentru si pentru viitorul lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.