Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Harti orase

Harta Motru

Harta Motru

Harta Motru
Harta Motru

In momentul cauti pe net harta Motru e ok sa stii ca o poti localiza in mai multe websit-uri pe internet. Studiind harta Motru vei gasi mare parte din cai de de circulatie aflate in orasul Motru si vei sti astfel cum sa reusi sa ajungi in zona pe care tu il in care vrei sa ajungi. Harta Motru iti va fi de folos sa sa afli mai corect orizontul tau local, pentru ca pe ea sunt reprezentate principalele sosele. Harta Motru te va invata cum poti alege cea mai principala varianta carereusind in felul asta sa salvezi timp, reducand in acest fel astfel timpul. Tot in acest mod aceasta harta poate fi uzitata ca plansa didactica de catre profesorii de geografie in clipa in care predau unele caracteristici ale orizontului in care vietuiesc. In modul asta elevii aflati in clasa pot afla mare parte din strazi, sau alte zone circulate. In acest modAstfel pot inmagazina mai foarte rapid arealul in care convietuiesc. Aceasta metoda are o eficienta sporita iar eleviiscolarii,copii,copiii.ei, elevii din clasa sunt mai receptivi, deoarece vor descopere spatiul in care se afla. Tot pe harta Motru pot colora diferite zone, pot trasa diverse contururi sau pot colora pe harta multe zone administrative.

Harta Motru in format jpg se poate daunloada intr-un mod usor pe pc si se poate modifica ajutand astfel scolarul sa invete sa utilizeze anumite tuluri de modificare de imagini. Tot in acest mod harta Motru poate fi uzitata de catre geografi in alcatuirea unor aplicatii introduse in testele de geografie. Scolarii pot primi harta Motru fara sa scrie denumirea strazilor si sa denumeasca foarte bine aleea respectiva. Pot evidentia numai unele puncte, pot indica prin piramide unele puncte bancare.Studiind harta Motru ei pot observa ce conformatie stradala are zona urbana si pot astfel despre intreagaaceastaregiune geografica.

Cu toate astea nici o disciplina nu este atât de in stransa legatura cu harta ca geografia.

Harta este un prilej de insumare a aspectelor,in acest fel ea iti permite sa creezi ana-liza distribuþiei, a evoluþiei, a dinamicii ºi a detaliilor fenomenelor. Harta îi ajuta pe oameni în faþa unor tehnici de cercetare precise, le sporeste spiritul cartografic deoarece le intensifica pregatirile pentru si pentru viitorul lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.