Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Harti orase Romania

Harta Galati

Harta Galati

cand vrei sa afli harta Galati e imperios necesar sa stii ca o poti gasi harta in mai multe siteuri pe internet. Interpretand harta Galati vei vizuliza mare parte din artere

Harta-Galati
Harta-Galati

de circulatie ce se afla in orasul Galati si vei gasi astfel cum sa poti sosi in locul pe care tu il vrei. Harta Galati te va ajuta sa sa descoperi mai realist orizontul tau local, pentru ca pe ea sunt reprezentate principalele artere hidrografice. Harta te va invata cum afli cea mai principala varianta carein modul asta poti sa poti economisi timp, reducand astfel timpul. identic aceasta harta poate fi utilizata ca instrument didactic de catre profesorii de geografie i ziua in care prezinta privelisti ale orizontului in care traiesc. Prin aceasta tehnica elevii aflati in clasa pot identifica unele bulevarde, sau alte zone circulate. In acest modcopii pot insusi mai repede spatiul geografic in care vietuiesc. Aceasta tehnica are o eficienta foarte mare iar copiisunt mai atenti, deoarece vor stie punctul in care locuiesc. Tot pe   harta  pot colora diferite zone, pot trasa variate contururi sau pot hasura pe harta o gama larga puncte sociale.

Harta  in format jpg se poate salva intr-un mod usor pe pc si se poate prelucra ajutand astfel elevul sa poata sa invete unele tooluri de modificare de poze. Tot in acest mod harta Galati poate fi intrebuintata de catre geografi in elaborarea unor exercitii incluse in testele de geografie. Elevii pot primi harta Galati fara sa scrie denumirea strazilor si sa dea denumirea bine strada respectiva. Pot arata anumite puncte, pot indica prin trapeze unele puncte financiare.Cercetand ei pot observa ce infatisare stradala are municipiul si pot astfel despre cea mai mare parte dinaceastaregiune geografica.

Harta este un prilej de strangere a informaþiilor,in acest fel ea iti permite sa creezi ana-liza distribuþiei, a evoluþiei, a dinamicii ºi a detaliilor fenomenelor. Harta îi invata pe elevi în faþa unor instrumente de analiza precise, le intensifica spiritul de orientare sporindu-le informatiile pentru anii ce vor urma.

Sursa:
maps.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.