Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Harti orase Romania

Harta Fagaras

Harta Fagaras

Harta Fagaras
Harta Fagaras

in ziua in care scormonesti harta Fagaras e musai sa stii ca o poti a afla in mai multe sit-uri pe internet. Interpretand harta Fagaras vei afla cele mai importante cai de de circulatie din orasul Fagaras si vei gasi astfel cum sa ajungi in locatia pe care tu il vrei. Harta Fagaras te va ajuta sa sa descoperi mai realist orizontul tau local, deoarece pe ea sunt reprezentate principalele sosele. Harta Fagaras te va invata cum poti identifica cea mai buna varianta carein modul asta poti sa salvezi timp, scurtand astfel timpul. deasemenea aceasta harta poate fi utilizata ca instrument didactic de catre profesorii de geografie in momentul in care unele caracteristici ale orizontului in care coabiteaza. Prin aceasta tehnica elevii aflati in clasa pot afla unele alei, sau zone de trafic. In acest modDoar in acest fel pot afla mai iute zona in care se afla. Aceasta tehnica are o eficienta sporita iar eleviiscolarii,copii,copiii.ei, elevii din clasa sunt mai receptivi, deoarece vor invete despre orizontul local in care isi au resedinta. Tot pe harta Fagaras pot colora diferite zone, pot trasa diverse contururi sau pot localiza pe harta o gama larga locuri sociale.

Harta Fagaras in format jpg se poate salva foarte iute pe pc si se poate schimba ajutand astfel pe elev sa poata sa utilizeze oarecare programe de editare de prelucrare de grafice. Tot asa harta Fagaras poate fi intrebuintata de catre geografi in organizarea unor aplicatii introduse in testele de geografie. Copiii pot primi harta Fagaras fara sa fie precizate strazilor si sa dea denumirea foarte bine aleea respectiva. Pot colora numai anumite zone, pot indica prin cercuri mici unele locuri turistice.Citind harta Fagaras ei pot observa ce configuratie stradala are zona si pot in acest mod in legatura cu intreagaaceastaasezarea geografica.

Dar nici o materie nu este atât de legata cu harta ca geografia.

Harta este un prilej de insumare a detaliilor,astfel harta iti permite sa creezi ana-liza distribuþiei, a evoluþiei, a schimbarilor ºi a insusirilor fenomenelor. Harta îi ajuta pe copii în faþa unor aspecte de lucru precise, le creste spiritul topografic dezvoltandu-le pregatirile pentru viata lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.