Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Harti orase Romania

Harta Drobeta-Turnu-Severin

Harta Drobeta-Turnu-Severin

in clipa in care scormonesti harta Drobeta-Turnu-Severin e de recomandat sa stii ca o poti da de harta in mai multe websit-uri pe internet. Citind harta Drobeta-Turnu-Severin vei localiza si acele strazi de circulatie ce se afla in orasul Drobeta-Turnu-Severin si vei reusi sa inveti astfel cum sa vii in locul pe care tu il in care vrei sa ajungi. Harta Drobeta-Turnu-Severin te va ajuta sa intelegi mai realist orizontul tau local, pentru ca pe ea sunt reprezentate principalele artere hidrografice. Harta Drobeta-Turnu-Severin te va invata cum gasesti cea mai buna varianta careputand astfel sa economisesti

Harta-Drobeta-Turnu-Severin
Harta-Drobeta-Turnu-Severin

timp, reducand in acest fel astfel timpul. identic aceasta harta poate fi intrebuintata ca material didactic de catre profesorii de geografie in momentul in care aspecte ale orizontului local. Prin modalitatea asta elevii aflati in clasa pot afla unele artere de circulatie, sau alte zone circulate. In acest modAsa pot afla mai repede zona geografica in care ei traiesc. Aceasta tehnica are o eficienta sporita iar copiisunt mai atrasi, deoarece vor afle orizontul geografic in care traiesc. Tot pe harta Drobeta-Turnu-Severin pot evidentia diferite zone, pot trasa diferite contururi sau pot hasura pe harta diverse puncte sociale.

Harta Drobeta-Turnu-Severin in format jpg se poate descarca rapid pe pc si se poate modifica ajutand astfel elevul sa invete sa uziteze anumite softuri de prelucrare de ilustratii. Tot in felul asta harta Drobeta-Turnu-Severin poate fi uzitata de catre profesori in elaborarea unor aplicatii puse in testele de geografie. Elevii pot intercepta harta Drobeta-Turnu-Severin fara sa fie precizate strazilor si sa dea denumirea corect ruta respectiva. Pot scoate in evidenta unele regiuni geografice, pot reliefa prin piramide unele locatii spatii verzi.Citind ei pot observa ce infatisare stradala are orasul si pot prin aceata modalitate sa aiba o privire de ansamblu despre intreaga zona.

Sursa:
maps.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.