Jocuri geografie pentru clasele I-XII

Harti orase Romania

Harta Deva

Harta Deva

Harta Deva
Harta Deva

In momentul o sa cotrobai dupa harta Deva ar fi ok sa stii ca o poti da de harta in mai multe siteuri pe internet. Citind harta Deva vei localiza importantele cai de de circulatie ce se afla in orasul Deva si vei invata astfel cum sa poti sosi in zona pe care tu il doresti. Harta Deva te va ajuta sa sa afli mai corect orizontul tau local, din cauza ca pe ea sunt reprezentate principalele spatii verzi. Harta Deva te va invata cum poti alege cea mai buna varianta carereusind in felul asta sa poti economisi timp, facand posibila scurtarea,scurtand in acest fel astfel timpul. De asemenea aceasta harta poate fi manipulata ca modalitate pedagogica de catre profesorii de geografie in momentul in care aspecte ale orizontului local. Prin aceasta tehnica elevii aflati in clasa pot gasi mare parte din alei, sau alte artere. In acest modDoar in acest fel pot afla mai intr-un timp scurt spatiul geografic in care se afla. Aceasta tehnica are o eficienta sporita iar eleviiscolarii,copii,copiii.ei, elevii din clasa sunt mai receptivi, deoarece vor stie mai multe zona in care traiesc. Tot pe harta Deva pot colora diferite zone, pot trasa o gama variata contururi sau pot arata pe harta o gama larga locatii politice.

Harta Deva in format jpg se poate downloada usor pe pc-ul tau si se poate prelucra ajutand astfel tanarul sa poata sa invete anumite programe de editare de editare de poze. Tot asa harta Deva poate fi folosita de catre profesorii de geografie in realizarea unor puncte puse in testele de geografie. Elevii pot intercepta harta Deva fara sa scrie denumirea strazilor si sa denumeasca foarte bine aleea respectiva. Pot scoate in evidenta doar unele regiuni geografice, pot evidentia prin patrulatere unele aspecte culturale.Lucrand cu harta Deva ei pot observa ce infatisare stradala are asezarea urbana si pot de perspectiva in legatura cu mare parte dinaceastaregiune.

Totusi nici o disciplina nu este atât de corelata cu harta ca geografia.

Harta este un instrument de insumare a detaliilor,astfel harta iti permite sa creezi ana-liza distribuþiei, a evoluþiei, a schimbarilor ºi a caracteristicilor fenomenelor. Harta îi ajuta pe copiii în faþa unor metode de lucru precise, le sporeste spiritul cartografic sporindu-le informatiile pentru si pentru mai tarziu
Sursa:
maps.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.